28.06.21 Hjertholmen fyrlykt

Ja så våknet vi til regn og blest igjen. Fast innslag dette nå. Første post på programmet i dag var litt matvareinnkjøp så vi stoppet på Leknes for der er det stort utvalg av butikker. Ja nå var det nå bare mat vi skulle ha men etter å ha handlet på små Joker-butikker en stund var vi ute etter noe med mer utvalg. Vi legger oss jo til sære vaner med årene og skal ha ett bestemt smør eller en bestemt ost osv. 
Nå var vi nå også ute etter en del middag og hadde håpet på litt fersk fisk - fiskedisk på Coop Extra kanskje ?Rett fra havet du liksom - bortsett fra oppdrettslaks var her ikke en fiskebit som ikke var blitt malt og kvernet og rullet i noe og vakumpakket. Samme kveld var det et innslag på nyhetene om at Lofoten blir oversvømmet av pukkel-laks. Men hvor er den ? Ikke i fiskedisken i alle fall.Men morsomme innslag hadde de jo. Kanskje vi får ta et polarbrød til middag.....Mye fin natur men vi har jo snudd og kjører samme vei tilbake så det meste har vi jo sett før. Dette er forresten Lofotenkatedralen i Kabelvåg.Siste pause vi gjorde i dag var på Austnesfjorden rasteplass. Her har de laget trapper og trestier opp til et platå med fantastisk utsikt.

Nattehvile valgte vi i dag på Hjertholmen fyrlykt i Lødingen.Den kommer du til ved å kjøre utover på selve moloen til den lokale båtforeningen. Og her kan du sitte med ankerdrammen å se fergen til Bognes komme og gå. 

Kommentarer