19.06.21 Fantastisk utsikt - mindre fantastisk vegstandard


Tørr og grå morgen etter en natt med kuling og regn. Vi reiser videre langs nord-kysten og opplever flotte utsiktspunkter opparbeidet av vegvesenet som her på Tungeneset:

Hvis det var Gulldassen på Ersfjordstranda kanskje det er Sølvdassen her - prislapp ukjent. Vi kjører videre forbi fiskeværet Senjahopen og videre opp i høyden for å krysse øyen nord/sør via innlandsruten. Her er det mye dårlige veier, smalt og med dårlig vegdekke. I tillegg en del tunneller av det mer spennende slaget. Og vi som trodde det bare var på vestlandet det var dårlige veier ! Kanskje vegvesenet skulle brukt mer penger på veier enn på utedo !


Men alt er glemt da vi kommer til Bergsbotn utsiktspunkt. Absolutt dagens høydare.Så krysser vi over broen til den lille byen Finnsnes og dermed er vi tilbake på fastlandet. Fikk handlet litt her, bilvaskekost på Biltema og pappkopper på Europris. Det er tydeligvis værhardt her, de fleste løer er særdeles malingsslitt, men det gjør dem jo litt vakre igrunnen. Men lite vakkert på veidekke og tunnellfronten. Deilig da å komme frem til fredelige Dyrøy camping ved Solbergfjorden. Ray fikk krympet den nye Biltema-kosten på en særdeles møkkete bil. En ting er å kjøre rundt i en møkkete Golf. Men når det er huset ditt som er møkkete er det verre. Så en skinnende ren bobil er et must. 

Tidlig på kvelden var det mulig å sitte ute men så ble det kaldt og så kom knotten og så var det fotballkamp......... Tyskland - Portugal 4-2 og visstnok veldig spennende og underholdende for de som fulgte med. Andre er fornøyd med å lukke ørene og konsentrere seg om intrikate strikkeoppskrifter.

Kommentarer