13.06.21 Søndag er hviledag

Våknet av vind og tromming på taket i dag. Da var det bare å snu seg over på andre siden og forsøke en liten høneblund før vi sto opp. Det er jo begrenset hvor lenge du kan ligge under dynen når en av passasjerene ombord er avhengig av utedo.Mona fant ut at det var på tide å krympe dusjen og fikk konstatert at det ER mulig å dusje på 0,25 kvadrat ihvertfall så lenge du kan noen elementære yogastillinger. Neida, det gikk helt greit så det vil hun gjøre flere ganger.


Det ble jo selvfølgelig en usunn dag. Medbrakt hjemmebakt scones fra Morvik og softis fra bensinstasjonen. 
Ble en del tv titting og så har vi sett litt på fuglelivet her. Et par tjeld holder til like ved bilen og skriker og bærer seg når vi kommer ut, men vi har ikke sett noe reir eller unger. I fjæren går det myrsniper og på sjøen svømmer ærfugl. 
Vi som er fra Bergen tror jo at «regn resten av dagen» menes akkurat det. Men det var mye opplett og en del sol innimellom så vi fikk nå luftet dyret, fyllt vann og tømt do innimellom bygene så helt ille er det ikke. Vi har valgt å ta en pause fra bilkjøring i dag. Blir litt lei kjøring selv om vi bare kjører 2-3 timer om dagen. Men i morgen bærer det videre på nye eventyr.
Båtforening har de her på Innhavet også. Men det virker som om det er den lokale Shell stasjonen som driver bobilparkeringen. 

I

Her har det visst vært et kupp. Den velkjente Vesta/Tryg livbøyen er revet ned og ny livbøye fra Storebrand er hengt opp. Hva er det som foregår ? Hvis alle Vesta bøyene skal byttes ut melder vi oss som interessenter. Passer SÅ fint på naustedøren !
Kommentarer