07.06.21 Torghatten

Som allerede meldt i går var det en grå morgen i Brønnøysund i dag. Men det var tørt så ingen grunn til å klage egentlig. Vi hadde sen frokost og dro bort til sentrum hvor vi gikk på polet, handlet mat og gikk på kafe og drakk kaffe - alt sammen på et stort Amfi kjøpesenter i hovedgaten. Litt forvirring mht munnbind, noen har og noen har ikke. Damen på polet sa at her var det nasjonale retningslinjer som gjaldt og at det var at munnbind var frivillig. Litt tull synes jeg, skulle vært enten eller. Men nok om det, vi kjører ut av byen og der omgås vi ingen på nært hold.


Selv denne karen holdt seg på behørig avstand, og vel var det både for ham og oss. 

Kjører bare et kvarters tid i dag og tar inn på Torghatten camping så det var jo rene drømmedagen for Maggie.Fikk vasse og kose seg i den fine lagunen de har laget her. Været var strålende da vi kom fram sånn i 2 tiden. 

Da var det en kort lunsj og så avgårde for dagens mosjonsetappe: opp til hullet i Torghatten. 

Vi startet frisk ut alle tre men det var kun den eldste av oss som var sprek nok til å komme til toppen. De to damene gav opp halvveis. Det er ingen skam å snu. Resten av dagen tilbrakte vi på denne nydelige campingen. Det er så stille at det eneste du hører er fuglesangen. 


Utsikt fra kjøkkendøren. Masse små markblomster i lyngen. Og så seilte Kong Harald forbi på sør. Kanskje et enda flottere syn her enn når den seiler forbi stuevinduet hjemme i Morvik........

Kommentarer