04.06.21 Gullvåg camping

Våkner til en strålende morgen her på Dovre.
Maggie elsker de nye ko-øge vinduene vi har fått «på soverommet» - de er sotet så vi kan se ut men de kan ikke se inn. Så om morgenen får hun komme opp i sengen og ligge å se ut i verden slik at vi kan drøye litt lenger i sengen før det kommet krav om frokost og tur. 

Det er meldt 24 grader i dag så vi har bestemt oss for  å finne en campingplass i nærheten og bare slappe av i dag. Drar innom Oppdal for litt shopping og så en halvtime videre til Gullvåg camping sånn halvveis mellom Oppdal og TrondheimHer fikk vi tatt ut markisen for første gang.

Fin stille elv hvor Maggie kunne bade så mye hun ville. Elven var vel det eneste som er stille her. Vi hører suset fra E6 og på andre siden av elven farer Dovrebanen forbi, ikke allverdens mange tog akkurat men vi regner med det blir en del godstog i natt. 
Men det er helt greit egentlig. Endelig kunne mor sitte  ute med hvitvin og strikketøy og da var hun fornøyd. Og jammen var her ikke en unge på spsrkesykkel også som Maggie kunne hisse seg opp på så må var nå alle fornøyd
.


Kommentarer