24.02-01.03.20 Camping La Bella Vista

Så kom vi da til Costa del Sol. Vi er på en campingplass utenfor Estepona. Vi hadde booket inn for 14 dager men har bestemt oss for at en uke er nok. Stedet er greit nok og campingen er forsåvidt OK men vi føler oss litt «fastlåst» her. Vi har en 4 felts motorvei som går forbi her uten sykkelsti eller fortau så vi kommer oss liksom ingen steder og shopping er vanskelig. I tillegg blåser det - etter en uke har vi kun hatt en dag uten vind. 
Skal vi ut å gå er det strandpromenaden vi må bruke. 
Går vi i den ene retningen kommer vi til en strandkafe som griller fisk på pinner over åpen ild. Denne metoden har vi ikke sett før. Dette er nærmeste kafe til campingen så vi har gjerne gått der for formiddagskaffe.
Går du i andre retningen kommer du til en liten by hvor der er mange kafeer å velge mellom. Her er det en marina og vi synes hele opplegget minner oss om Rivieraen. 
Byen har også mange flotte mosaikker, bl.a. mange sittebenker.
Egentlig er det veldig pent her og hundene får gå på stranden selv om det er forbudt skilt fordi «alle andre» gjør det. Utsikt fra vognen, campingen er plassert helt nedpå stranden. 


Flesteparten av gjestene her er engelsk og svært mange av dem har campingvogn som nok er det beste for dette stedet. Så det blir Bye Bye La Bella Vista for oss. I morgen legger vi ut på nye eventyr. 

Kommentarer