03.03.20 Camping Castillo de Banos

Hadde kanskje tenkt en dag til i Gibraltar, men vi gidder ikke surre rundt der med bikkjene. Sol og fint i dag så vi kan ikke la dem være i vognen. Vi bestiller plass i Calpe om 2 dager og deler kjøretiden i to slik at det blir en 3 timers kjøring hver dag. 


Vi havner tilbake i plast-land like øst for Motril. Men campingplassen er veldig grei den. Mer enn halvfull av engelske på rally med The Camping and Caravaning Club. Vi er også medlem der men pga snåle regler må vi betale 70 pund for å joine dem fordi vi ikke har bestilt fergepakke med dem. Så vi får nå bare holde oss for oss selv da. 


Ett pluss her var nå at stranden er så liten og full av steiner at bikkjene har lov å være så de fikk nå kose seg. Deilig å sitte ved vognen å høre brenningene slå mot land. Det er en restaurant 300 m nedi gaten som får skryt men da vi kommer er der ingen der så vi skremmes tilbake til restauranten på campingen. 

Har 42 års bryllupsdag i dag så vi tuller litt rundt med å ta selfie i liten kuling utenfor borgen som stedet har fått navn etter. 

Men avslutter kvelden med å spise på restauranten på campingen. Kylling og chips. Helt greit. Det meste glir ned med et glass rødvin. Og restauranten var full. Noen kom bare for en drink men mange spiste. De er flink til det engelskmennene - å gå ut å spise. Ikke bare spise, gå ut å danse og drikke og karaoke og quizz eller hva det skal være. Tyskere, hollendere og skandinaver er mer hjemmesittere. Slik som oss. Men når vi kommer hjem skal vi gå på sving-kurs. Kanskje. 

Kommentarer