10.02-17.02.20 - Femte uken på Bonterra

Nest siste uken og vi har hatt mye fint vær - over  20 grader og da måtte vi henge opp solskjermen, Silver Shade som den heter for å kjøle ned «lekegrinden». Satt litt bak den selv også må innrømme det. 


Skulle egentlig utvide lekegrinden, vår nabo John har et veldig greit system for sine westier og tilbød å kjøre oss til butikken i Castellon hvor han hadde kjøpt sin. Det viste seg at det var altfor tungt for oss så vi må bare klare oss med det vi har. Men Teddy fikk nå noen nye leker så turen var ikke helt forgjeves. 
Dagene går sin gang med turer, shopping og trening. 
Fredag var det Valentin dagen og da hadde de fest-meny og Elvis-orkester i restauranten. Altfor mange retter for oss og Cava velkomstdrinken var helt forferdelig, selv ikke Ray klarte å drikke den. Men Elvis var jo litt festlig og da han sang «It’s now or never» kom vi oss sannelig på dansegulvet vi også. 
 Tok oss en tur på markedet også her en dag. Ray fikk en billig joggebukse det var alt. Mat kjøpte vi på Lidl på vei hjem sånn er nå det. 


Beste kjøpet vi har gjort på lenge kom i posten fra England. Vi kjøpte en Remoska panne/ovn i Canterbury for 2 år siden. Den fungerer som en stekovn og du kan bake kaker og lage altslags mat i den. Men vi hadde den minste varianten som gir litt dårlig plass til stor kylling og pizza. Så vi benyttet anledningen å kjøpe på nettet mens England fremdeles er medlem i EU. Og etter 10 dager kunne vi ta det nye vidunderet i bruk. Og den gamle solgte vi til en skotte her på plassen så Ray måtte gå ned 10 euro i pris (skotter vet du) . John er gressenkemann for tiden da Pearl er i England for å ta en lenge planlagt operasjon. Så søndag ble han invitert på lammeskanker (10 euro for 4) poteter ig gulrøtter, alt laget i Remoska’en. Selv brakte han med en flaske kjempegod Kava så det ble jo et riktig festlig lag.
 

Kommentarer