09.01.20 Fritzlar - Bad Bellingen 461 km

Våknet til øs pøs regn i dag så det ble full oljehyre for både Mona og bikkjene da vi tok morgenturen. Avreisen ble noe forsinket for vannkran-automaten virket ikke uansett hvor mye vi prøvde. Så vi måtte inn på en bensinstasjon å tigge en kanne med vann  som vi fylte på for vi var helt tom. Og da blir det jo litt krise når du har vannklosett ! 


Så var det ut i morgenrushet i pøsende regnsprut fra alle bilene. Vi har fått ny bil og dermed ny GPS. Vi har hatt så mange damer opp gjennom årene (generelt omtalt som tytakjerringen) så vi valgte en mann denne gangen - han heter George - og syntest tydeligvis at motorveier er kjedelige så han tok oss med på en lengre tur ut på spennende smale landeveier og gjennom små pittoreske landsbyer - bare sånn for moro skyld. 
Så da ble vi enda mer forsinket. Mye veiarbeid og forsinkelser rundt Frankfurt gjorde at vi gav opp å komme til Frankrike i dag. Vi er jo pensjonister og har nå tiden for oss. Været bedret seg dog og fikk sol på slutten av dagen, rett i frontruten så var nå det gale også. Fant en fin stellplass utenfor et kurbad like ved grensen. 14 euro og alt inkludert. Supermarked rett over gaten. Bassengene holder opp mot 40 grader men vi er trøtt og gidder ikke. 
Istedet fikk hundene en fin tur i den store parken rundt her og vi fikk fullmåne over bilen. 

Kommentarer