12.01.20 Cubelles - Benicassim 212 km

Endelig var siste etappen her. Bare 2,5 times kjøring i dag på søndagsstille veier. Det var frost på marken da vi våknet i morges - ja det var litt av et sjokk egentlig - men sol og deilig da vi dro avgårde. Hadde omtrent veien for oss selv i dag. 


Maken til vakker rundkjøring skal du vel lete lenge etter. 


Runder siste svingen og der ligger Benicassim foran oss. Som så mange ganger før tar vi inn på flotte Bonterra Park camping. Her skal vi være en stund. Det er litt fullt her i dag så vi har tatt en foreløbig plass til tirsdag da vi skal flytte til en permanent plass. 


Da vi akkurat har parkert og plugget i strøm og fyllt vann rygger det inn en annen norsk bobil på plassen bak oss. En La Strada make til en  som står parkert oppi bakken fra oss i Morvik. Nei - hold deg fast - det er bobilen fra Morvik som har parkert bak oss ! ER DET MULIG ????? De er på vei nordover etter å ha vært i Spania et par måneder nå. Vi kan ikke annet enn å flire egentlig. Helt utrolig.


Men vi kan ikke stå og slarve over hekken i all evighet heller. Dyr skal ha tur - parkerte biler skal kattescannes  og stranden skal undersøkes før det blir mørkt. Solen går ned klokken  seks og det er mørkt klokken syv. 


Og da er tiden inne for oss å innta et måltid på campingrestauranten. 3 retter + vin til 12.99 euro p.p. Vi er fremme. Vi er mett. Og vi er trett. Tror det blir en god natts søvn i natt. 


Kommentarer