10.01.20 Bad Bellingen - La Roche-de-Glun 505 km

Veldig kjekk overnatting her på kurbadet. Bakeren åpnet kl. 7 og vi kjøpte rundstykker men klokken ble 9 før vi kom oss avgårde. George fortalte oss hvor vi skulle kjøre men vi stolte ikke på ham og kjørte i motsatt retning. Det kostet oss en halvtime ekstra.
Men det gikk fort å komme oss over grensen til Frankrike. Vi visste ikke at vi var i Frankrike før vi så et skilt med Alsacre. Her var ingen markering av grensen.,

I Frankrike er det betalmotorvei som gjelder. En halv dag på veien kom på ca 50 euro. 


En del trailere var det jo men stort sett ypperlige kjøreforhold. 
Vi var likevel trøtt da vi kom frem til stellplassen sånn i 4 tiden. 


Vi er ved Rhone elven i vindistriktet Hermitage sør for Lyon.


Vi syntest det var like greit med et glass øl før vi tok oss en tur på byen. Ikke mye liv der nei. Stedets eneste restaurant så veldig stengt ut. 
Tur langs elven og tilbake gjennom byen før vi returnerte til bilen for å lage middag. Mona hadde jo gledet seg til å spise ute eneste kvelden vi er i Frankrike men den gang ei. Det ble tysk pasta. Og vin ble det også - italiensk rødvin fra Åsane. Midt i Hermitage. 
Stellplassen eies av en fransk kjede som har plasser over hele Frankrike. De er kun for medlemmer og er fullautomatisk. Der er en bom ved utkjørselen hvor du stikker inn medlemskortet og betaler (10 euro) . Akkurat denne plassen var sliten og rusket men ok for en natt. 

Kommentarer