08.01.20 Kolding - Fritzlar 573 km

Ja da var jul og nyttår vel overstått og de glade bobilentusiaster klar for nye eventyr på sydlige breddegrader. Fått ny bil har vi også - en Carthago Malibu som har fått navnet Mabel. 

Etter at Ray og hundene hadde tatt fergen til Hirtshals og Mona tatt toget til Danmark var vi alle gjenforenet i Kolding hvor vi overnattet.
Så neste morgen var det Tyskland som sto for tur. Grå og overskyet dag, ble liksom aldri lyst. Men forsåvidt OK veier, en del trailere men ganske levelig mesteparten av tiden. 
Så vi klarte å holde dagens mål som var Fritzlar like syd for Kassel. På stellplassen her må du betale strømmen på en automat og lastet ned 7 euro som vi mente vi kom til å bruke og så var den i ustand ! Fikk ikke pengene tilbake heller ! Så vi testet da den neste automaten som virket og fyllte på med nye 7 euro. Så var parkeringen 7 euro også. Neste morgen hadde vi kun brukt for 2 euro i strøm. Så vi hadde lagt ut 21 euro og kunne ha sluppet med 9. 


Men vi lot ikke denslags gå ut over feriehumøret men koste oss med et deilig måltid ute. Med vanlig tysk generøs porsjon. 

Kommentarer