15.04.18 Benicasim - Pamplona 519 km

Da var det på’an igjen ! Synes vi er flink når vi klarer å sjekke ut fra  Bonterra kl. 11.00 . Det er alltid mye som skal finne sin plass når man har vært ankret opp i 2 uker. Det er behagelige 19 grader. 
Pamplona er dagens destinasjon og vi vet fra før at det er fine veier. Noe av veien er betalmotorvei, noe er gratis. 

Slettelandet vi kjører over ligger på 900-1100 m men vi merker omtrent ingen stigning. 

Langs ruten pynter de opp med varierende former for kunst. 

Men mesteparten av ruten er det andre ting som pryder  utsikten. Har aldri sett så mye vindmøller noen steder før. Men nå har vi nå vært borte fra vestlandet noen måneder så gudene må vite hva de har smelt opp der siden sist. 

Ankommer Pamplona kl.17.30. Flott camperstop i utkanten av byen, det er 20 min spasertur inn til byen men før vi kommer så langt braker det løs med et forferdelig tordenvær. Så mens vi venter på at været skal gi seg lager vi og spiser middag og ser nyheter. Men det bare høljer og høljer, lyner og tordner. Maggie er sint og bjeffer mens Teddy er litt redd. Men de roer seg nå etterhvert. Men Pamplona ser det ut som vi aldri kommer til å se for dette været vil ikke gi seg. Det er ikke for ingenting at man synger i My Fair Lady: The Rain in Spain falls mainly on the Plain !»

Kommentarer