08-14.04.19 Siste uke i BenicassimIkke så mye å berette. Dagene går sin gang, vi har mye fint vær og nå er det så varmt at det er på tide å vende nesen nordover. 

Det er så varmt at hundene må tilbringe dagen slumrende under sin «silvershade». Og vi blir sittende i skyggen under markisen. 

Frokost kan inntas ute i det fri, lunch blir under markisen og middag spiser vi så sent at det kan vi som regel gjøre inne. Tidligere år har vi spist mange måltider på restauranten her på campingen men i år har vi bare vært der 2 ganger. Enten har vi blitt mer kresen eller så har de fått ny kokk, for maten har ikke vært som før. Alt flyter liksom i fett. Så da får mor trå til. Ikke vanskelig med å få fatt i råvarer i alle fall, stort Mercadona supermarked over gaten og en Lidl like borti veien. 


I begynnelsen av uken var det såpass kjølig at vi kunne ta en liten tur bort på hundelekeplassen, men det er for varmt nå. 
Mange av de faste engelske vinterflyktningene har reist. De var vel litt nervøs for hva som kom til å skje 12 april om det ble brexit, spesielt de med hund var vel engstelig om hundepassene var gyldig. Nå ble brexit nok en gang utsatt til oktober så ingen panikk foreløbig. 
Men nå er Bonterra camping begynt å fylles med spanske påskegjester, det er så varmt at de spanske ungene faktisk hopper uti utendørs svømmebassenget med skrik og hyl naturligvis. 
Er litt spent på hvordan det blir å kjøre gjennom Europa i påskeuken - håper det er plass til oss !

Kommentarer