01.04-07.04.19 Første uke i Benicassim

Vi har vært i Benicassim hvert eneste år vi har vært i Spania men aldri så sent på året som dette. Har alltid vært vårt første stopp i Spania, men grunnet litt «inntrufne omstendigheter» måtte vi forandre vår booking fra begynnelsen av januar til begynnelsen av april. Det gikk greit, det er mange tomme plasser nå her på Bonterra Park, det er verre med januar, da er det smekk fullt så man må faktisk booke neste år idet du reiser. Så mye for spontane bobilturer !

Mye som blomstrer nå, men tørt er det. Vi har hatt et par ettermiddager med regn denne uken og naboen sa at det var mer regn enn de hadde hatt på de 4 månedene de hadde vært her. Vi synes nå en regnbyge i ny og ne bare er forfriskende. 

Spesielt nå som vi har teltet som fungerende hagebod, bare å hive inn møbler og pikk og pakk til bygen er over. 


Flott strandpromenade har de også. Og atskillig fredeligere enn den i Calpe, men fremdeles mulig å få seg både kaffe, øl og et måltid mat. Vi tar jo våre daglige spaserturer med dyrene selvfølgelig, synd at de heller ikke her har lov å være på stranden, kunne vel lempet litt på dette om vinteren, men spanjolene er ikke flinke til å plukke opp. Mange hunder blir luftet løs og eier surfer på telefonen eller andre ting og holder ikke øye med hunden. Og så ser det ut deretter. 

Her er en håndfull hoteller og campingplasser men vi opplever først og fremst Benicassim som en spansk by, ikke turistby. Smått med «eksotiske» restauranter og fristende klesbutikker. Så sparer vi de pengene. 

Kommentarer