18.03-20.03.19 Kaldt i CalpeLitt sjokk da vi våknet til trommende regn på taket. Sur vind i tillegg så morgenturen med hundene var en tvilsom fornøyelse.


Våte dammer på campingplassen. 

Og våte hunder tilbake i vognen. Nei da er det bedre å mimre litt om gårsdagens tur. Det har i grunnen vært så varmt at vi kun har gått på små turer, men i går var temperaturen 15 grader så da var vi ute og gikk i 2,5 timer og det er da langt både for lavbente terriere og ikke helt spreke pensjonister. 

Tur rundt «Las Salinas» som er en salt innsjø midt i byen hvor der er en stor koloni flamingoer. Og de står alltid langt ute i vannet så er vanskelig å fotografere uansett hvor mange observasjonsplattformer de bygger. 

Like ved er hundeparken som vi selvfølgelig måtte innom. Traff en liten cocker der de kunne leke med. Tenk å hatt noe slikt i Åsane, selv uten mimosa !

Det er to strender i Calpe, en på hver side av klippen. Her vi bor heter stranden Arenal. På andre siden heter den Levante og her er det flotte bast parasoller. Men ingen som bader, brrr. Vi skulle egentlig ha Shepherds Pie til middag i dag men det blåste slik at det ble kansellert. Vi orker ikke akkurat steke løk og kjøttdeig inne i vognen. Så steking gjør vi ute på stormkjøkkenet vårt. Men ikke i dag. Trøtte ben og sult drev oss til en take away Big Burger fra McDonalds rett over veien. Og mens vi likevel hadde skeiet ut - etterfulgt av en stor sjokolade. Men vi hadde jo vært på lang tur !

Kommentarer