10.03-17.03.18 Søndag og hverdag i Calpe


Her går nå dagene sin solfylte gang. Har fått dagstemperaturer på over 20 nå så nå trives vi best i skyggen. Hundene får tur morgen og kveld, ellers ligger de og dormer i hundegrinden som nå har fått varmereflekterende tak, veldig effektivt. Kjøpte det da vi hadde hetebølge hjemme sist sommer. 

Ser nesten ut som flyktningeleir nå, men det viktigste er jo å gjøre det behagelig for dem. De har begge hatt litt «feriemage» i det siste, inkludert nattlig utrykning både klokken 2 og 4. Føler meg fullstendig trygg å gå gatelangs midt på natten, like trygg som hjemme. Og politistasjonen er 50 m ned i gaten så det er jo enda mer betryggende. 
Det er veterinær rett over gaten også og privat legesenter litt lenger borti gaten så vi skulle være dekket på alle måter. Leste et sted på nettet at Spania har europas beste folkehelsetjeneste så om vi havner hos offentlig lege skulle vi også være i de beste hender. Følger jo med i avisene hjemme selvfølgelig og der har jo kirurgen på Haukeland klart å fjerne tykktarmen på feil pasient ! 

Ellers prøvesmaker vi oss gjennom byens restaurantverden, kinesisk denne gangen. Vi har blitt enig med oss selv om at vi spiser 2 dager hjemme og så 1 dag ute. Da blir vi ikke lei hverken det ene eller andre. Og når prisen med drikke for 2 personer ligger på mellom 200-300 kr. går jo det an.

Kommentarer