19.02.19 Wuppertal - Langres

Så fikk vi nå krysset noen landegrenser i dag også. Først var det igjen mye motorvei-moro rundt Køln. Så var det veiarbeid og så var det lange strekninger vi ikke hadde motorvei takket være vår steingale gps-dame. 


Men da vi kom inn i Luxenburg ble alt bedre. 


Det første som var fantastisk var prisen på diesel - 10 kr literen !!! Og det andre var mye mindre trafikk, spesielt trailere. Men vi var vel ikke knapt en time på veien før det var slutt på det landet og vi entret Frankrike. Vi måtte kjøre et godt stykke inn i Frankrike, nærmere Nancy mener jeg det var før vi endelig kunne ta i bruk betal-motorvei. 


Etter Tyskland var dette som å komme i himmelen. Flott veidekke og lite trafikk. Kunne vi bare kjørt slik hele veien. Kjørte for €14 i dag før det var på tide å ta kvelden i en camperstop i Langres. Fin liten middelalderby på toppen av en høyde med mur rundt. 


Far og dyr foran bymuren. Jentene fikk truffet en del franske hunder og barn som ville klappe, så nå var de så fornøyd så. 


Fint å gå inni byen men som vanlig altfor mye biler. 


Som sagt, vi er oppe på en høyde og da ble månen så lav at den liksom skinte inn i vognen til oss. Fin camperstop €10 inkl. strøm ikke noe å si på. Er vel 6-7 andre i tillegg til oss jevnt fordelt mellom briter og tyskere. Uheldigvis må du ha en spesiell nøkkel for å åpne vannkranen som ikke vi har så vi gniter litt på oppvaskevannet. Heldigvis har vi nå noen flasker med kjøpevann også så vi skal nok klare både te på sengen og termos med kaffe til landeveien. 

Kommentarer