18.02.19 Aabenraa - Wuppertal

Camperstopen her i Aaberaa var forsåvidt grei når vi endelig klarte å forstå systemet. Når du kommer må du gå til en automat og betale 200 Dkr ( tilfeldigvis hadde vi det) Det betaler 100 kr for overnatting og 75 dkr for faciliteter og 25 kr for depositum kort. Vi betalte 25 kr for strøm og puttet på 25 kr da vi la oss, men likevel våknet vi opp til kald vogn og ingen strøm om morgenen. Så måtte vi betale for varmt vann i dusjen og drikkevann til vognen. Vi surret mye med det. 

Så fant sjåføren ut at vinduene på bilen trengte vask også og da benyttet Mona og småpikene anledningen til en tur i parken. Deilig vær og sol fra klar himmel. 
Så en lyntur på danske Rema 1000 før vi endelig kunne dra videre kl. 10.45, sen avreise i dag men nå var nå nåde vi og bilen ren og nyfrisert. 
Deler av veien til Hamburg et nå blitt 3 felt så det gikk radig unna. 


Snart krysset vi Kiel-kanalen og deretter forserte vi nå Hamburg relativt smertefritt. Vi har sett verre køer for å si det slik. 


Hadde glemt å ta ut kanelsnurrer til tining i dag morges men det gikk radig unna oppå dashbordet i solsteken. Det ble faktiskt 16 grader i dag. 


Litt av dagens bilder fra reise gjennom et solfyllt Tyskland.


Men Tyskland er Tyskland og vi slapp nå ikke unna hverken tett-i-tett trailerne eller veiarbeid. 


Pga den sene avreisen endte vi opp med å ankomme overnattingen i mørke i  dag også. Vi er i Wuppertal like utenfor Dortmunf. Her er det stellplass på noe som ser ut som et lite depot for turistbusser. Men her er alt vi trenger. 


Her ble vi møtt av en hyggelig mann med goodie bag som sa det var greit å betale i morgen tidlig. 
Grei liten tur til dyrene fant vi også. Men vi er trøtt i dag (kanskje det er den uvante solen ha ha) så det blir tidlig kveld på oss. Håper å komme avgårde litt tidlig i morgen. 

Kommentarer