16.02.2019 Flekkefjord - Gøteborg


Så på værmeldingen i går at det var meldt skodde på Sørlandet og det var det vi våknet til i dag morges. Heldigvis litt lettere å kjøre i skodde i dagslys enn det var i går i mørket.


Litt utenfor Risør bedret været seg og vi hadde blå himmel gjennom hele Vestfold. Litt urettferdig at østlandet har de beste veiene, billigste diesel og beste været ! Men mer snø har de nå også da. Men veiene var bar, bare masse flytende salt blandet med asfaltstøv som har gjort vår fine hvite bil noe helt enormt møkkete. 

Men inni bilen er det godt og varmt og koselig så passasjerene slumrer i veg, time etter time. Ingen krappe svinger eller humper her nei. 
Så tok vi fergen Bastø IV og vips var vi i Moss. 


I Østfold var det plutselig grønne marker. Snålt at klima kan være så forskjellig på hver side av fjorden. 
Vel nedover svenskekysten gikk solen ned og igjen fikk vi litt skodde. Men på fine svenske motorveier gjorde ikke det noe. 


Vel halv syv tok vi inn på Lisebergsbyn camping i Gøteborg. Da hadde vi faktisk vært på farten i 9 timer, men var ikke så trøtt som i går. Kanskje vi er kommet litt i trening. Eller flotte veier som er avslappende å kjøre. Og i morgen regner vi også med å få fine rolige veier mot Jylland på en søndag. 

Kommentarer