15.02.19 Endelig er vi klar

Så var vi endelig klar for nye eventyr i bobilen  - 6 uker forsinket grunnet sykdom. Men nå er vi begge «så god som ny» og det skal bli herlig å komme ut i verden og lufte oss litt. Det er meldt mildt og fint vær i hele Europa så vi benytter anledningen til å rulle i veg og regner med det blir fine veier nedover. 
Det var deilig solskinn og mildt og vi måtte faktisk frem med solhattene - rene sydenstemning i bilen. 
Flott fergetur til Sandvikvåg men ble litt betuttet da vi så alle vindmøllene på Stord. Ikke noe vakkert syn. 
Flott tur på fine veier og snart var vi på ferge nr. 2 i Arsvågen. Her blåste det godt men stor fin ferge som ikke lot seg merke med det. 
Var litt uheldig med fergene i dag tidsmessig, begge steder la de fra kai idet vi kom, så alt i alt mistet vi nærmere en time på det. Men hundene fikk jo tur så de var jo fornøyd. Bobildebutanten Teddy koser seg når vi kjører mens gamlemor Maggie hater det og er stresset deler av veien, spesielt hbis det humper litt. 

Det ble solnedgang da vi kom til Stavanger og mørkt da vi kjørte forbi Egersund. Siste timen mot Flekkefjord var det tåke i tillegg.


Sjåføren syntes det ble veldig anstrengende da på slutten av en lang dag - det ble 7 timers reise i alt. 


Men med hjemmelaget fiskegrateng og italiensk rødvin i plastglasset i den fine bobilhavnen i Flekkeford var det snart glemt. 

Kommentarer