17.03.18 Grå lørdag i Joyosa

Campingen her er omgitt av noen veldig små «småbruk», egentlig hus med litt store hager der de driver litt selvforsyning. 
Som her hvor de har flotte sitrontrær. I et av de nærliggende husene har de høner og en særdeles morgenfrisk hanefar som mente at bobilturister burde våkne kl. 7 - basta ! Han bare gaulte og gaulte. Da var det bare å ta 2 skritt ut av sengen og sette på tevannet på kjøkkenet.  Men takket være ham klarte vi altså å innta formiddagskaffe kl. 11 på kafe nede i Joyosa etter en 20 minutters tur ned til byen. Tenkte vi skulle sitte nede på stranden men det blåste slik at det var umulig. Alle kafeene var tom for folk. 


Hei hvor det går ! Fra stranden går det rullefortau tilbake opp til shopping og kafe gatene i byen. Da er det kjekt å ha liten hund du bare kan ta på armen. Skulle hatt noen slike i Bergen også men de hadde vel rustet noe hinsides - eller kortsluttet - med all regnet !
Oppi byen var det enkelte solgløtt men fremdeles tidvis litt plagsom vind, og da Maggie igjen klarte å skjemme seg ut med å bjeffe på en unge på løperhjul ble formiddagskaffen fort unnagjort. 
Satt for det meste inne resten av dagen, siste runde med 6 nations rugby som ble overlegent vunnet av Irland - passet vel bra på St. Patricks Day ! Kommentarer