11.02.18 Siste søndag på Bonterra

Deilig vær i dag og rolig søndag på campen. 

Litt adrenalinkick ble det på Maggie under morgenturen da hun klarte å jage en katt høyt opp på et hagegjerde. Sprek katt i alle fall. Da var hun så giret at hun forsøkte å ta rotta på en syklist inne på campingen men mor holdt godt i båndet så det gikk bra. Vanligvis lar hun syklene her på campingen passere ubemerket.

Det virker som sykling er den store folkesporten her i Spania. Hver søndag er det bøttevis av folk ute og sykler. 

Vi gikk tur til fots i dag. En fredelig men kanskje litt kjedelig rute. Men det gjorde ingenting for det var deilig solskinn. Så da hadde vi så god unnskyldning til å ta en deilig fatøl på strandpromenaden da vi kom dit. Fullt av folk i dag på solskinnssøndag. 

Da vi for vel hadde satt oss ned og bestillt kom det en jenteunge til nabobordet på rulleskjøyter. Da rablet det jo for Maggie og hun bjeffet hysterisk. Vi måtte bare trekke oss langt vekk til et skyggefyllt bord utenfor do. Og det var vi glad for, like etter ankom broren på løperhjul. Da husket vi plutselig av bitter erfaring at søndag ikke er rette dagen å ta Maggie på strandpromenaden. 

Da er det fredeligere på campingen. Ute i verden er det OL nå, men her er det rugby det går i. Naboen er fra Skottland, men bor i Frankrike så han var dobbelgardert da de to nasjonene spilte i dag. 


JA - det var Skottland som vant. Og NEI - det er ikke naboen. 

Kommentarer