01-04.02.18 Mye værFebruar kom og med den litt ubehagelige værforhold. Våknet til 8 grader fredag, det var jo et sjokk for systemet. Men det var jo bare å finne frem lang, ull, under og ut på tur med dyret. 

En ting du kan gjøre er jo å benytte anledningen til litt klesvask, sengetøy og håndklær og slikt. Maskinene her på campingen er innkjøpt i middelalderen av typen åpent kar med en dings i midten som rugger litt på seg. Tror min mor hadde en lignende på 60-tallet. Men heldigvis er det et super dupert myntvaskeri i byen hvor alt blir rent og pent og tørt i en håndevending. Mens du venter kan du surfe eller bla i det spanske Se og Hør «Hola». 


Etter klesvasken bedret været seg og vi kunne ha lunsj ute. Har funnet hermetisk sardin i tomat så kolesterol-kampanjen fortsetter. Ble litt lei av avakado. 
Om natten trodde vi dette hadde vært vårt siste måltid i annekset vårt for det blåste så hele vognen ristet. Vi lå på otte og sovnet ikke før i totiden. Men da vi våknet litt trøtte utpå morgenkvisten var det kun en bardun som hadde røket.
Lørdag var det fint vær, litt tur og shopping og så gikk Ray for å se rugby på storskjerm i restauranten mens Mona og Maggie koste seg på terrassen. I dag er det søndag og regn. Det blir mye tv-titting da ja. Og for Ray er det mer rugby, i dag skal England i ilden mot Italia i Roma og det er ikke  forventet hjemmeseier så stemningen vil nok være høy rundt storskjermen på Bonterra. 

Kommentarer