19.01.18 Tissekrise

Det er forbudt for hunder å gjøre fra seg inne på campingen. Om morgenen er det greit for da går vi tur på sykkelstien på friområdet bak oss. 

Men om kvelden er dette området stengt og heller ikke opplyst. Så da har vi vært heldig med at like utenfor porten her er der palmer med et lite bed rundt hvor Maggie har foretatt kveldstissingen sin. 

Men om noen har klaget til kommunen eller det er del av en stor plan vet vi ikke, for nå har de asfaltert bedene med et mykt gummidekke. 

Så nå blir kveldsturen noe lengre ja. Som kan være en prøvelse i disse dager da Maggie har SÅÅÅ god tid og drar beina etter seg. 

Og San Antonio festen fortsetter. I dag var det «Paellaens dag» . Da laget de paella på gaten inni sentrum og det var stinn med folk, nesten hele campingen forsvant. Vi stod over. Mona fikk matforgiftning etter å ha spist paella på Interrail i 1972 og det er fremdeles ikke glemt.

Og fyrverkeri og knall fortsetter. I dag ble hele byen vekket av at de marsjerte gjennom byen mens de fyrte av knallraketter. I en time ! Da er det gøy å være hundeeier. Skulle tro Maggie var vant med det nå men hvert skudd blir fremdeles «kommentert». Heldigvis er det slutt på søndag. 

Kommentarer