12.01.18 Siste etappe

Siste kjøredag og 472 km foran oss. Det er kjekt, vi har vært på tur i 10 dager nå og er grundig lei både vi og Maggie. 


Vi har hatt en stille tur nedover fordi vi ikke fikk stereoanlegget til å synkronisere seg med Spotify men det har vaktmesteren nå fikset og det er bare smil nå som vi passerer Barcelona og kan sette på Freddy Mercury og Montsserat-damen på full guff med «Barcelona». Samtidig blir det så varmt (15 grader) at vi må kaste strikkejakken selv om vi har aircondition på. Solen skinner og Middelhavet blinker. Stemningen er høy ombord i «Wilma».


Eneste lille problemet vi har i dag er sidevind. Tydeligvis noe de er plaget med på denne strekningen for det er mange advarsler og vindsokker. Vi kjører på AP7 som er en betal-motorvei. Kommer i trøbbel ved første betalstasjonen fordi maskinen spytter ut kortet vårt (boligbyggelagets masterkort) men da vi tar Visa går det greit. Så vet vi det. 


I Frankrike var det vinranker vi kjørte forbi. Over grensen har det helst vært oliventrær og grønnsaker men idet vi ankommer Valencia distriktet kommer milevis med appelsintrær. 


Klokken 4 er vi framme i Benicassim og camping Bonterra. Så da er det ut med fluktstolene og ankerdram. Som i dag ble et glass øl i det fine været. Deilig å være fremme. Vi spiser middag på campingrestauranten - 3 retter med vin til €12.50 og sovner lykkelig. 

Kommentarer