06.01.18 Wir arbeiten fur Sie

Tross at vi bare hadde 572 motorvei-kilometer å kjøre i dag kom vi ikke fram til julepyntede Fritzlar før det ble mørkt. Fritzlar er en liten by mellom Kassel og Frankfurt som vi har overnattet i før både på vei sørover og nordover. Fin camperstopp midt i byen ved bymuren. 


Den ene grunnen til at vi var sen var veiarbeid og atter veiarbeid. Motorveien mellom Flensburg og Hamburg skal utvide fra 2 til 3 felt så store deler av den veien måtte vi over i motsatt kjørebane. Den fine nye motorveien sees til høyre i bildet. 

Den andre grunnen var en dårlig natt pga fyrverkeri i Kolding. Noen drev og smelte i flere timer men med lange intervaller slik at du akkurat hadde fått roet ned bikkjedyret og sovnet selv før det smalt på nytt. Sikkert noen guttevalper som sprengte postkasser eller noe. Så da stoppet for lunch måtte sjåføren legge seg nedpå for en liten høneblund. DA er det kjekt med bobil ! 


Det var også mange veiarbeid områder mellom  Hamburg og Kassel men det var også mye bra. Fint kjørevær og minimalt med trailere. Ankom Fritzlar til for oss behagelige 6 grader. 


Så var det ut på restaurant for å gasse oss med deilig mat og tysk øl. €2.40 for et glass øl og €15 for en bedre middag kan vi absolutt leve med. 3 dager med Fjordland er mer enn nok. 

Kommentarer