04.01.17 Ny dag og nytt land

Våkner til +1 grad i dag og fremdeles fine veier. Passerer Norges sydligste punkt men alt vi ser fra E39 er denne rundkjøringen med fyrlykt. Har ikke tid til å være turister nå - her gjelder det å komme til solen så fort som mulig ! 

Etter Kristiansand er vi på E18 og nå ligger alle sørlandsbyene på rekke og rad. 


I Telemark/Vestfold fikk vi snø men veien var fin og tørr, mange strøbiler ute. Skulle bare mangle, det klinger i bompengekassen hele veien. Det blinker i grønne kors i tide og utide. 

Da vi passerer Sandefjord er det 3 timer til neste Strømstadferge koster vi videre til Moss.


Mona og Maggie koser seg på hunderommet på fergen Bastø II mens sjåføren tar en micro-blund i bobilen. Kjekt med bobil, ikke sant ?

Kommer til Moss 15.30 og med skyer og lett regn er det allerede begynt å bli mørkt. Det blir da en litt anstrengende tur nedover svenskekysten med lys fra alle motgående biler mot deg og regn på frontruten så vi er vel fornøyd da vi ankommer Lisebergbyn camping i sekstiden. 


Her er det flott pyntet med juletrær og lys. Virkelig flott campingplass, gratis wifi og lekkert sanitærbygg, fint turområde for hunder. Så får vi heller tåle at det koster 310 SEK. 

Kommentarer