07.07.17 Karlskrona

Vi hadde lest at der var en stellplass i Karlskrona ved havnen og denne gangen ville vi ikke gjøre samme tabben som i Kalmar å ankomme sent på ettermiddagen. Siden vi var på campingplass benyttet vi anledningen til dusj og med hårtørk og greier tok det jo litt tid. Og den firbente måtte jo luftes naturligvis. Traff på herr og fru kanin med baby som satt og spiste frokost og istedet for full gaul og hysteri forandret dyret taktikk i dag og forsøkte å smyge seg innpå dem i stedet. De var bare en ca 2 m bortenfor oss, men hun ble oppdaget naturligvis og de stakk. Men selv da tok hun det med fatning. Holder hun på å bli vant til kaniner ????
Vår nye strategi med tidlig ankomst (kl. 12) ble belønnet med fin plass i første rekke på kaien i Karlskrona. 
Betaling (180) ble gjort ved personlig fremmøte på havnekontoret. Et nybygg som får den nye torghallen i Bergen til å bli  vakker i sammenligning. 
Første gang vi har vært på et havnekontor som også fungerer som vinbar !!! Men vi kunne ikke slå oss til der for vi hadde jo dyret på slep. Og litt vel tidlig på dagen var det jo også. 
 Får liksom ikke nok av den fine utsikten fra førerhuset. Tok en tur i handlegaten og en ettermiddagstur i parken med Maggie. 
 Om kvelden gikk vi opp i byen for å spise, mye folk som satt ute og spiste/drakk. Vi endte opp INNE på indisk restaurant. 
Maten var virkelig god og vi proppet oss mer enn vi hadde gått av og enda hadde vi bare spist halvparten, helt forferdelig å kaste så mye mat. Kunne greit delt en porsjon. Og så rullet vi tilbake i vognen og så fredagskrim "Vera" på SV 1. Kjekt med digital tv.  

Kommentarer