03.07.17 Solen og vindens øy

ODet er det Øland kalles. Og øyen er jo full av vindmøller. Og nå har det endelig gått opp for oss hvorfor. Det blåser og blåser. 
Ettersom det var så kjekt og fredelig på Kårehamn stellplass var vi ute etter en stellplass i dag også og første stopp var Sandvik. Men her blåste det slik at bølgene slo over moloen så hadde vi stått der ville bilen bli dekket av sjøsprøyt. 
Vi krysser øyen fra øst til vest og så tilbake til østkysten igjen, kjører gjennom landbrukslandskap og er imponert over den fantastiske flora av ville blomster som vokser langs veiene.

Neste stopp er Bøda hamn og her er det virkelig flott og her er vinden mer moderat, men problemet her var at selv om vi kom kl. Ett om dagen var alle de fremste plassene opptatt og det var de som hadde el-uttak. Vi kunne stått lenger bak men ønsket tilkobling så da kjørte vi heller til campingen litt oppi vegen. 


Her er det smått med sjøutsikt men ellers helt ok, en hundrelapp dyrere enn stellplassen, men plassen er liten og ikke oversvømt av barn. Høres vi sur ut nå ?
Vi sitter utenfor vognen og soler oss resten av dagen, det blåser men ikke ubehagelig mye. 
 

Kommentarer