Fredag 03.03.17 - Ikke lett å feire

Det er som kjent fordeler og ulemper med å feriere i lavsesongen. En av ulempene er de mange stengte restaurantene. Noen er helt stengt for sesongen, andre har åpent i helgene når det kommer en del spanjoler på weekend. 
For noen dager siden spiste vi deilig lunch på restaurant Villa Mar og med tanke på Ray sin gebursdag spurte jeg om de hadde åpent om kvelden hvorpå jeg fikk et tydelig "si" til svar. Så i går kveld dresset vi oss opp og gikk ned - klokken var vel sånn sju - og de var stengt ! Så trakket vi opp i byen (motsatt retning) til et sted vi hadde fått anbefalt og det var også stengt. 
Nå begynte sulten å gnage og ryggen å verke så vi var takknemlig da vi fant et fint nytt italiensk sted hvor vi "feiret" dagen som de eneste gjestene. 
Da vi kom ut sånn i halv ti-tiden var det plutselig mye folk i gatene og flere restauranter og barer åpent. Tydelig ar spanjolene spiser sent ja. 
Så i dag hadde vi 39 års bryllupsdag og ønsket å feire videre. Men det var meldt regn til kvelden så vi bestemte oss for en sen lunch på Villa Mar igjen. Hadde sett på nettet at de var åpen 11-19. Så vi dresset oss opp på nytt og ramlet inn i femtiden. Da vi spurte etter menyen så kelneren helt forskrekket ut - og sa at kjøkkenet stengte kl. 4 ! Da ble vi ordentlig sur og gikk på hotel Voramar for å se om der var noe mat å få. Nei, de kaller terrasserestauranten sin Bar/kafeteria men det eneste vi fikk å spise var en pakke potetgull. Og to deilige glass med rose vin men det var jo ikke akkurat å bli mett av. 
Vi orket ikke traske inn til sentrum ivdag igjen så vi besluttet å gå tilbake til campingen å spise der. Bon Terra sin 12 euro meny med drikke. Mett ble vi og billig er det men noe Michelin er det ikke . 

Bacon salat til forrett m/brød

Entrecote i brun saus med poteter og ris. 
Og pannecotta til dessert. God og mett ble vi og god rødvin til å skåle for 39 års ekteskap hvorav de siste 5 måneder har vært tilbrakt på 10 kvadrat ! 

Kommentarer