Torsdag 8.12.16 All hands on deck

Dagene flyter nå liksom avgårde i stille tempo  - så når noe (egentlig veldig lite) skjer, blir det lett litt stor ståhei. 
Campingplassen er beplantet med et stort antall lønnetrær og en del fikentrær. "Vårt" fikentre har vi tidligere omtalt ettersom det er der dueparet bor som liker å bruke bobiltaket vårt som utedo - og vi da måtte opp med en presenning. 

Nå har vaktmestergjengen her i minst en uke (spansk tempo) holdt på å beskjære trærne og i går fikk vi beskjed at vi måtte flytte bobilen mens de holdt på. Kl. 9 i dag morges. Å flytte bobilen 5 meter er omtrent det samme som å flytte 5 km ! 
Så i går tilbrakte vi deler av dagen (forøvrig en nydelig dag) med å ta ned og pakke sammen forteltet å få det stuet inn i garasjen itilfelle regn. 
Og så måtte vi da være påkledd og ferdig sjøsikret innvendig til kl. 9 i dag morges. Måtte jo nøye planlegges, vi er jo aldri utav sengen før 9 til vanlig. Hvem er det som påstår at pensjonister står opp i grålysningen ??? Bare tull. 
Her er utsikten fra terrassen før beskjæringen. Træet stjeler mye ettermiddagssol. 
Ray var så ivrig etter å bli kvitt løvverket at han slo seg på full dugnad med vaktmestergjengen. 
Og her er utsikten nå. Nå kan vi også følge med på byggeplassen over gaten her. De holdt på å bygge der da vi var her i mars og da var det mye bråk derfra. Nå er det stille, er vel begynt på innredningsarbeidene. Da vi var her sist kallte vi den bare "skyskraperen" - men nå har vi jo gitt den navn: " Trumph Tower" naturligvis !

Kommentarer