Torsdag 10.11.16 Vi forflytter oss til Canterbury

Beveger oss gradvis nærmere Dover . Vi hadde bare en times kjøring fra London og hertil i dag men vi brukte særdeles lang tid. Vi var nemlig innom 3 kjøpesenter på veien. Mona hadde sett noen fine damer med "miljøbæreposer" fra supermarkedkjeden Morrison. Så da MÅTTE vi bare til en sånn før vi forlater landet. Og det var jo en slik kjempesvær megastore som det tar flere timer å komme fra frukten til bakeriet. Og siden vi hadde bobilen med oss tok vi bare alle varene tilbake i trillevognen og trillet rett til kjøleskapet. Så kjørte vi videre og DA kom Mona på HVORFOR vi hadde shoppet på Morrison ! GRRR....
Så reiste vi til et nytt sted for å kjøpe nye flexiliner til hundene og så et nytt sted for bilshampo og voks, stakkars Wilma begynner å se litt shabby ut. 
Så kom vi da endelig til Canterbury som er en "walled city" ver ikke hva det heter på norsk. Over bymuren skimtes byens berømte katedral. 
Og vi klarte akkurat en runde med dyrene på det flotte campinganlegget 1,5 km utenfor sentrum før det ble mørkt. Det er mørkt allerede kl. 16.30 nå. Men nå har nå jentene fått flotte nye refleksvester. 

Kommentarer