Lørdag 12.11.16 Siste dag i England


Regn i dag og nå gir vi opp høstferien i England - fergebillett er kjøpt til i morgen formiddag. Vi har vært her i overkant av en måned og har stort sett hatt bra vær. Mye overskyet men heldigvis lite regn. Selv i dag klarte vi å gi hundene en lang fin tur løpende løs i friområdet på andre siden av veien her. 

Så tok vi en siste tur inn til byen for noen småting og hadde te og toast på kafeen hos M & S. 
Så var Ray så heldig å få med seg 2 rugbykamper på TV. Og så ble kvelden avsluttet med "Rememberance Day" sermoni i Royal Albert Hall. 
Her minnes alle militære som har mistet livet i kamp, fra første og andre verdenskrig og frem til i dag. Hele kongefamilien er tilstede og det leses dikt, man synger "Jerusalem" og God save the Queen og det sleppes ned tusenvis av "poppies" fra taket. 

I ca. en måned nå har de solgt poppies til inntekt for krigsveteraner og "alle"  (inkl. Ray) går med disse på jakkeslaget. I morgen avsluttes det hele med marsj i London med kransenedleggelser på krigsminnesmerket der "The Cenotaph". Når vi er hjemme i Bergen pleier vi se det på tv men i morgen formiddag blir vi opptatt med kanalkryssing. 


Kommentarer