Torsdag 13.10.16 - Mercedes-dagen

Vi har i det siste vært plaget med at oljelampen har kommet på og så slukket etter kort tid. Og hver gang vi har sjekket oljen har den vært full. Men da vi kjørte til Birmingham kom den på og ville ikke gå av igjen. Da bilen snart er moden for service fant vi ut at vi kunne like godt ta servce på den nå - og hvorfor ikke i den engelske motorindustriens hovedstad ? 
Nærmeste Mercedes verksted var bare et  kvarter unna og da vi ankom 10.45 sa de det ville ta en 3-4 timer.
Kommersielt område dette her, med bobil havner du jo i lastebil-avdelingen. 
Ray syntest ikke kunde-kroken var spesielt hyggelig så han mente vi heller burde ta oss en tur rundt i nærområdet. 
Tok med bikkjene og la i vei. Nærområdet var litt spesielt for å si det mildt. 
Var vi havnet i lille-pakistan ? Alle butikkene solgte pakistanske klær eller mat og vi var definitivt de eneste nord-europeere med hund på mils omkrets. Folk svingte unna hundene i en stor bue. 
Gjett om vi følte at vi stakk oss ut. Plutselig var kunde-kroken ganske attraktiv likevel. 
Bilen tok lenger tid enn lovet selv om det ikke var noe i veien med den. 16.30 fikk vi den og da hadde vi vært der i nesten 6 timer. Gjett om vi var lei. At Maggie bjeffet og knurret til alle som nærmet seg snacks-automaten gjorde ikke oppholdet mindre stressende. Så vi betalte regningen (480 pund) rev til oss bilnøklene og stormet på dør. 

Og ute var det som vi fryktet - rushtrafikken var begynt. I tillegg var en avkjørsel sperret av der vi skulle kjøre og vi ble geleidet ut på ville veier. Måtte kjøre en stor omvei som nok kostet oss en time ekstra. Siste del av veien til neste destinasjon Ludlow ble kjørt i mørke. 
Har ferdiglaget Rogan Josh lam og et glass velfortjent rødvin da vi kommet frem. Har havnet på en campingplass som har egen avdeling med "Adults only" - så her skal det nok være fredelig nok. 

Kommentarer