Mandag 10.10.16 Ved elven Ouse

Vi er i grevskapet Cambridgeshire på St.Neoths caravan site. Nydelig plass ved elven Ouse og mange kommer hertil for å fiske. For meg som kommer fra vestlandet er det jo litt snålt med en elv som siger forbi, ingen ville fossestryk her nei. Plassen tilhører The Camping and Caravanning Club hvor vi er medlemmer og her betaler vi 15 pund for overnatting med strøm, som er ca. halvparten av det du betaler på en privat camping så ca. 400 kr i medlemsavgift er fort inntjent. 


Glade bakender på tur uten snor. En av grunnene til at vi havnet her er at den står på listen over "dog friendly" campingplasser. Og her har de hundejorde på størrelse med Sjælland. Eneste dumme på denne tiden av året var den høye vegetasjonen som gjorde at lavbente terriere helst holdt seg på stien. 


Det er 40 minutter å gå til butikken - men hva gjør det når det er et supert vannhull underveis ! 
Som til og med er hundevennlig og har hundesnacks på bardisken ! 
Men det var så fint vær at vi valgte likevel å sitte ute. Bestilte lager & lime og rundstykke med bacon og brie, men jammen fulgte det ikke med chips også ! Som vi selvfølgelig klarte å trykke i oss. 

Så bar det videre til butikken som var en Tesco 24 timers superstore. Ray gikk inn og handlet og Mona og bikkjene sto utenfor og ventet - og her er vi altså i hundeelskernes hjemland - det var en uendelig strøm av alt fra småunger til gamle damer som ville klappe dem - og ahhh - aren't they lovely - what are their names ? Og dyrene solte seg jo i glansen naturligvis. 


Og på veien hjem var det DE som fant et vannhull ! 

Kommentarer