Lørdag 08.10.16 Hvis det er lørdag er vi i Belgia

Ingen nattlig dramatikk med hunder som har diare etter ormebehandling denne gangen, vi var føre var og dekket gulvet med avispapir. Så da var det bare en rask tur til bakeren før vi var klar for motorveien. 
Første strekningen er den nye motorveien mellom Hamburg og Bremen. Dvs den er ikke ny men er utvidet fra 4 til 6 felt. Gudene må vite hvor mange år de har holdt på, men nå ligger den nå der i all sin herlighet. 
Etter dette ble resten av veiene en nedtur, men det er lørdag og lite trailere. 
Vi stoppet for lunch og da opplevde vi noe vi ikke har opplevd før. Vi hadde et vacum pakket brett med fenalår som vi åpnet og da gikk gass-alarmen av ! Full forvirring i vognen før vi forsto hva som hadde utløst den ! For ettertiden må vi tydeligvis ha et vindu åpent før vi åpner kjøttpålegg ! 

I Nederland er veistandarden bra men i store deler av Belgia er det som å kjøre på vaskebrett.  Så vi var glad da vi i 5-tiden kunne svinge inn på camperstoppet i Antwerpen. Den ligger i en park som heter Vogelsang så det er jo lett å huske. 
Her kan de blant annet friste med kaniner som fikk adrenalinet opp på reise-trette terriere. Maggie fikk stikke hodet inn i turens første kaninhull. 

Vi andre feiret ankomsten med å drikke siste boks med norsk øl og Maarud potetgull. 
Så gikk vi over gaten på bistroen for å smake Stella Artois og pommes frites - belgiske spesialiteter + en deilig fiskegryte.(litt snålt med øl til fisk men vi bare MÅTTE ha en Stella i hjemlandet).  Så da var det bare å vandre lykkelige tilbake til sengs ! 

Kommentarer