15.10.16 Lørdag i LudlowCampingplassen her reklamerer med "dog walk" - men det er egenlig bare et inngjerdet jorde med et pent eiketre i midten. 
Ikke lett å lufte terriere her nei !


Meningen er at hundene kan løpe løs her men  ikke lavbente terriere som kryper under gjerdet i jakten på Snurre Sprett
Det regnet litt i formiddag så 2 møkkete hunder ble tørket i de nye "doggie-bagene" som ser ut til å funke aldeles ypperlig . 

 Ludlow er en idyllisk liten markedsby i grevskapet Shropshire og er kjent som en gourmet by. Hvert år i september har de en berømt "Food and drink festival"
Vi valgte å ha en nydelig lett vegetar lunch på "The Olive Branch". 

Ludlow er også en hundevennlig by og i dag når det er lørdag virket det som om alle hadde tatt bikkjedyrene sine med  til byen. 
Vi valgte å ha en dyrefri handletur i dag men ble sjarmert av disse to i klesbutikken "Fat Face" der Mona fikk seg ny foret parkas ettersom hun lever i en drømmeverden og ikke pakket noen vinterklær og nå er det begynt å bli kaldt - 10-12 grader og overskyet. Men fremdeles deilig når solen titter frem. 
Tok buss inn til byen i dag - dagens eneste ! Så det ble taxi hjem igjen men denne gangen var vi heldig å treffe et par fra campingen så da ble det 3 pund på hvert par som var det samme vi betalte på bussen. Innekveld med vin og tv - akkurat som hjemme ! 

Kommentarer