Søndag 19 juni - Maggie svensk champion !

Så gikk det som vi nesten ikke hadde turd å håpe på : Maggie ble best i rasen med både svensk og internasjonalt certificat. Hun er dermed nå både norsk og svensk champion. 
Dagen kunne vel ha begynt bedre - noen utstillere med en haug med gneldrebikkjer satte dem utenfor vognen kl. 6 i morges. Og så satte noen på et aggregat som kunne vekke opp døde. 
Så var det milevis å gå fra stellplassen til ringen. Der sto vi som hadde bestilt plass på forhånd og betalt 150 kr. uten strøm. Og så kom andre sigende i løpet av kvelden og stilte seg opp på parkeringen rett ved ringene. Regnet gjorde det også, dagen vekslet mellom regnbyer, yr og solskinn. 
Stakkars flotte ringsekretærer i nasjonaldrakter måtte dekke seg til med plastcape. Men det var en virkelig fin utstilling og mange fine salgstelt. Gikk med litt penger der ja. 
Her er så fint de hadde pyntet i den store ringen. Dette var den grønne 4.plassen, så hadde 1.plassen røde blomster osv. 
Dette må være største antall rosetter Maggie har vunnet på en dag og i tillegg fikk hun en dalahest i betong ! Bag med godis og stort spann til for. Den passet akkurat til oppbevaring av alle skoene våre i garasjen. 
Der var veterinær på utstillingen som tok kr. 250.- pr. Hund for tablettstempel i passet enda vi hadde medbrakte piller selv. 
Vi trodde pillene (drontal) var ok men tilbrakte kvelden på campingplassen med å ha alvorlig "turistmage" for å si det pent. Vi er på Rattvik camping ca. Halv time fra utstillingen. Orket ikke dra lenger i dag - var ikke ferdig i gruppen før kl. 4.
Fin kveld med kylling og hvitvin men fikk igjen ikke inn TV. Siden vi kom til Sverige har vi hatt T V på annet hvert sted. Får se hvordan det går i Norge. Tydeligvis ikke verdens bedte antenne, 

Kommentarer