Torsdag 17 mars - måltid til besvær

Litt overskyet og kald vind igjen i dag. Etter morgentur med hundene forsøkte Mona å sitte på terrassen med lydbok og strikketøy mens Ray syklet inn til byen men måtte gi opp og fant ut at det eneste dette været kunne brukes til var klesvask og slik ble det. 
Ray kom tilbake fra Oliva og kunne melde at dette var en typisk spansk by med butikker og kafeer uten anstrøk av turisme. 
Var inne resten av ettermiddagen. Våre engelske naboer er reist for å bli erstattet av nok en tysker så nå er hele gaten tysk. 
Gikk igjen kveldstur med hundene langs kanalen og var vitne til en nydelig solnedgang. 
Mona, som bare hadde vært hjemme og strikket og vasket klær kjedet seg og foreslo at vi skulle spise på den store fine gourmetrestauranten som er her. 
Da vi ankom restauranten som oste av at alt var "designer" fikk hun litt bange anelser om hvilken vei det bar så hun foreslo en drink i baren mens vi kikket på menyen. Og det var som hun hadde fått mistanke om, menyen var komplisert for en som ikke spiser skalldyr, nøtter og en rekke andre ting. Men hun fant en ting - stekt blekksprut uten noe mer fiksfakserier så det bestilte hun da vi satte oss inn i restauranten. Altetende Ray hadde kalvefilet med diverse ingredienser. 
Så kom servitøren og meddelte at de var tom for blekksprut ! Mona saumfarte menyen igjen uten å finne noe som fristet/hun kunne spise og fant ut at her var det bare å forlate stedet ! Ray mente det var flaut men Mona insisterte så slik ble der. Så får Michelin bare ha det så godt. 
Rett nedi gaten er det en typisk spansk restaurant som serverer enkle måltider. Vi hadde grillet sea bass med pommes frites og salat. Helt greit. Og med rødrutet duk og Jøtul i hjørnet følte vi oss helt hjemme.  Goodbye gourmet. Ikke har vi benytter SPA avdelingen heller. Og med særdeles dårlig internett tror vi ikke vi kommer her flere ganger. 


Kommentarer