Påskeaften 26 mars - drømmedag for to og firbente

Våknet til strålende sol i dag og bare 382 km å kjøre. 
Først fin lang ( og flat !) tur med hundene . Kunne ønske vi kunne flytte dette jordstykke til Morvik og gå den samme turen hver dag.
Gjessene mellomlander her på vei nordover og det var hundrevis av dem på andre siden av denne dammen. 
Så gjorde vi mat innkjøp på et fantastisk fint supermarked på Dragør Senter og vips innen 10 minutter var vi på Øresundbroen. 
Er så flott bro - MÅ alltid ta bilde. 
Da vi kom til Skånesiden av broen opplevde vi noe vi aldri har opplevd før: politikontroll - de ville ha både våre og hundene sine pass ! Det er tydelig at flyktningesituasjonen i Europa gjør at grensene må kontrolleres. Og bra er det. Tidligere har det bare vært inn til England at både folk og fe blir sjekket. 
Så trillet vi inn i Sverige på underbar svensk motorvei. Selv Bubbles som vanligvis sitter oppreist og peser lå rolig i buret og så ut til å kose seg, kanskje hun visste hun var kommet tilbake til hjemlandet ? Både hun og Maggie er jo fra Småland. 
Ble litt nervøs da vi nærmet oss Gøteborg og så plakater for "Gøteborg Horse Show 24-28 mars" men de hadde heldigvis plass til oss på Lisebergsbyn camping. 
Og her kom jo påskebonus for småpikene: nok en fin lang tur i solskinnet og så få drikke deilig svensk vann i bekken. Denne gangen synes vi at den spanske vannstandarden har vært like gale som den var i "gamle dager" og vi har kjøpt flaskevann til kaffe og te. Før har vi bare pleid å filtrere og så har vi bare brukt kjøpevann til drikke. Men hundene har jo fått rett fra springen stakkar. 
Da var vi klar for litt påskefeiring i bobilen !


Kommentarer