Mandag 7 mars - regn !!!!!

Har vært i Spania i nesten 4 uker og i dag kom de første regndråpene - litt deilig egentlig, mye støv når det er så tørt. Damen i resepsjonen påstod at det ikke har regnet på 2 år !!!! Må vel være overdrevet, men tørt er det, nesten ørken.  På tur med hundene i dag fant vi en død kanin, den var bare skinn og bein, ikke noe grønt gress å spise her. 
Siden det regnet fant vi ut at vi skulle haformiddagskaffe  på restauranten her på campingen. Vi kom der kl. 12.15. Siden det regnet ( det var unnskyldningen) kunne vi få et kakestykke eller en sandwich ? Nei det kunne vi ikke, det sluttet de å servere kl. 12 ! Nå serverte de dagens rett  - som var en 3 retters middag til 10 euro. Helt greit det, men ikke midt på formiddagen. 
Var hjemme til 4 da sluttet det å regne og vi syklet til nærmeste supermarket, var nesten tom for melk. 
Ray har elektrisk sykkel og kostet ivei hjem med Mona hengende etter. Hadde glemt å ta bilder i dag så det ble en hastverk-selfie. 

Maggie ville også ha en selfie.
Så etter sykkeltur og en aperitif i vognen var vi klar for å spise "dagens" i restauranten og ankom en tom restaurant kl. 19.15.  Dagens ????? Nei den sluttet de å servere kl. 19 ! 
Vi var ikke i humør til å lage noe avansert så da var det greit å ha en frossen pose med dansk "biksemad" på lur. Med deilig fransk vin fra Rhone. Kjekt å være bobilturist. 


Kommentarer