Mandag 14 mars - noen regndråper

I dag virket plutselig data'en og vi fikk med oss Crufts vinneren på frokost-tv. Bubbles sjekker om det er noen tips hun kan få med seg, hennes suksess i utstillingsringen lar vente på seg. 

Litt grått i dag og litt regn så vi tok regnjakkene på da vi gikk formiddagstur med hundene. De hadde vi faktisk pakket vekk ! Og vi kunne spart oss å ta dem på for det sluttet å regne og der var tørt resten av dagen. 


Går tur i et uttørket elveleie. Ikke en dråpe å registrere på vannstand-måleren her nei. 
Men det må falle mer regn her enn i Vila joyosa 45 km unna. Der var det jo nærmest ørken men her er det mye mer grønt og frodig selv med uttørket elv. 

Masse appelsintrær her og mange i blomst som sprer en fantastisk deilig fuft. 
Bikkjene var møkket under magen og på labbene etter turen "på landet" og da her ikke er hundedusj måtte vi fylle en oppvaskebalje med vann og dyppe dem i. Ikke spesielt populært. Greit og praktisk med små hunder. Hundeglam er noe vi hører nesten hele tiden her, det er et stort oppbevaringssenter med ca 250 hunder like i nærheten. Godt vi har 2 hunder = fullt hus. Mange blir fristet til å plukke opp en av disse stakkarene. 

Om ettermiddagen drar vi på "Iceland" det engelske supermarkedet og hamstrer litt, bl. annet te for det neste halvåret ! 

Kommentarer