1.påskedag 27 mars - vått møte med Norge

Våkner til et overskyet Gøteborg. Vi skal ikke så langt i dag så vi later oss lenge i sengen. Klokken er stilt fram i tillegg så avreisen blir ikke før 11.30 som er en halv time etter utsjekkingen på campingen. Veldig tidlig spør du meg for en ellers så fin campingplass. 
Og så kom regnet. Mye trafikk var det også så det gikk forholdsvis sakte. 
Enda saktere gikk det da vi kom til Svinesund, sto omtrent stille, og vi trodde det var samme opplegg som i Sverige med passkontroll og greier, men etter en stund løste køen seg opp og det var ingen der ! Rett inn i Norge uten kontroll. 
Mye biler var det og vi så at ihvertfall et shoppingsentrene på grensen hadde åpent selv om det var søndag. Vet ikke om du sparer så mye lenger. Vi fylte diesel i Sverige til tolv kroner og noe og da vi kom til Oslo kostet den ti kroner og noe. 
Is og tele i marken på Bogstad camping. Her kunne sanitærblokken sannelig trenge en oppgradering. Betaler det samme her (300 kr) som vi betalte på flotte Lisebergsbyn i Gøteborg. 
Det er 8 grader og regn, frister ikke til noe lang tur med hundene nei. Det er uvær i fjellet, Hardangervidden er stengt, vi blir nok her en dag til. 

Kommentarer