Onsdag 24 februar - full bespisning

Vi har alltid frokost i vognen. Av og til har vi brød - det er jo så fristende med baguette - men som oftest spiser vi medbrakt 4-korn fra Norge eller Kellogs Allbran. 
Til lunsj kan det være så forskjellig, ofte frukt. I dag laget vi deilig salat med hardkokte egg og serranoskinke. Det så så sunt ut at for å oppveie det tok vi et glass rosevin/pils. Vanligvis drikker vi ikke alkohol før "the sun is over the yardarm" (sånn 5/6 tiden). 
Calpe er full av internasjonale restauranter, eneste som mangler er 2 kinesiske som begge er stengt. Kanskje eierne har reist til Kina for å feire kinesisk nyttår. Vi har spist hjemme hver kveld hittil men nå syntes vi det var på tide med en aften på byen. Det ble italiensk denne gangen. 
Ray hadde noe vi aldri har sett før: egg og bacon pizza ! Skal den egentlig spises til frokost ? 
Mona hadde mer tradisjonelt, og alt ble skylt ned med en flaske rødvin. Glass og halvflasker var ikke en gang på menyen. I tillegg fikk vi to glass muscatell gratis med regningen. 
Da var det godt å komme tilbake til de to som hadde "passet huset"  og holdt sofaen varm for oss. De er flink til det. Kommentarer