26 juli - Regn og vind

Det skulle komme 0,01 mm med regn i formiddag ifølge YR. Tror tallene var speilvendt. Tror det bøttet ned 10,0 mm. Vi kjørte bobilen ned på utstillingsplassen, tok på fullt oljehyre - bukse og jakke - løp til ringen - ble bedømt i rekordfart ( ca 3 min på begge hundene til sammen) og tilbake i bobilen med et cert til Bubbles og BIR til Maggie. Blåkopi av gårsdagen altså.
Så letter det ! Da vi var ferdig selvfølgelig og så var det bare litt kald vind. Så vi tok en runde ned til byen og tutlet rundt. Skulle egentlig på en sjarmerende liten kafe å spise vafler men de tok bare kontant og minibanken var tom ! Er det hundefolket som bruker så masse penger ? 
Litt tynt med båter for å være fellesferie. Får  skylde på været. 

Flotte roser i Skudeneshavn - tok bilde av noen skjønne ferskenfargede som vi kunne tenke oss å kjøpe. 
Ellers fant vi en ny minibank som hadde penger så vi fikk kjøpt vafler og grillburgere på utstillingen mens vi ventet på gruppefinalen. Der ble Maggie shortlisted men uplassert. Det var det - da var det bare å ta bomveien hjem. Talte 6 bomstasjoner  a kr. 14.- mellom Skudeneshavn og Bømlafjordtunnelen. Så med ferge og tunnell fant vi ut at det kostet oss 500 kr hver vei i avgifter. Så helgeturer til Rogaland er nok ikke hverdagskost nei. 

Kommentarer