30 mai - Southern Counties Canine Association

Det var vel ingen som hadde trodd at vi skulle surre rundt i England i 4 uker uten å være innom en hundeutstilling ? 
For 2 år siden stilte vi Maggie på utstilling i Bourmouth og hun ble sist i klassen, så i år gadd vi ikke engang melde verken henne eller Bubbles på.

Utstillingen ble holdt bare en 10 minutter å kjøre fra gården hvor vi overnattet. Det er sol og skyer og fremdeles kald vind. 
Vi blir stadig imponert over hvor flink engelskmennene er med slike arrangementer - se bare dette fine kafe-teltet - hvor vi forøvrig hadde vår faste favoritt - tea and bacon roll. 
Vanskelig å ta bilder med telefonen i ringene - men her er nå dagens vinner - Kingsridge Top Tip - som forøvrig har en en halvbror i Porsgrunn (liten verden) og som gikk hen og vant terriergruppen senere på dagen . 
Her er nå forøvrig bakenden på mors lille favoritt - beste puppy - Jaeva Hells Fine Naf Taf
Da vi hadde kjøpt litt hundeutstyr dro vi videre til neste destinasjon som skulle være 100 km unna på motorveien - men inngangen (junction) var stengt så vi ble omdirigert ut på landet og gjennom landsbyer og trafikklys og greier så vår lille 1,5 time ble raskt det dobbelte. Og hvem sitter og venter på oss da vi ankommer campingplassen i Cirencester ? Snurre Sprett selvfølgelig ! Dette skal bli moro. Kommentarer