29 mai - Drittvær, Drittdata og Drittveier

Reiser 200 km i dag, som vi beregner til 3 timer. Så vi hadde planlagt å dra til Rutland Waters og tilbringe formiddagen der. Dette er et kjempereservoir som ble bygget i 1970 med fuglereservat og kafeer og turstier og slikt, leser vi. Men vi våkner til øsende regn som fortsetter i timesvis så det blir inne-aktiviteter (tv) i stedet. Vi må sjekke ut før 12 og da letter det litt så vi bestemmer oss å ta en titt på den lille idylliske byen Oakham - 10 min herfra . Skal ha masse små boutiques står det. Men det får ikke de med bobil se noe til for vi prøvde oss i 3 parkeringsplasser og ingen hadde stor nok plass til en bobil.
Men utenfor byen er det masse ledig parkering på en nybygget Co-op som har gress på taket, det har vi ikke sett før her. 

Da vi var på Bluewater shoppingsenter kjøpte vi et Pay-as-you-go data duppedings hos teleleverandøren 3. Med 3 GB data . Når dette var oppbrukt var det bare å gå online for å toppe opp. Da vi skulle gjøre det i går kveld ville den ikke akseptere norsk kredittkort GRRR.... 
Andre alternativet var å kjøpe en voucher i butikk og det gjør vi her hos Co-op. 
Dette tilbudet kunne jo ikke Mona gå forbi - nam nam
Koser oss i den fine kafeen. Så gikk vi ut i bilen for å laste ned data-voucheren. Da fikk vi beskjed om å aktivere cookies - som vi hadde aktivert !!! Vi hylte og skrek og rev oss i håret og bannet i minst en time uten at det hjalp. Så nå må vi finne en 3 butikk å få hjelp. 
Da var det bare å ta landeveien fatt sydover til dagens destinasjon Newbury. 
Men det ble mer banning for det var helt utrolig mye dårlig veidekke og huller. Det var som å kjøre over Hemsedalsfjellet. 

Men vi kom nå fram til en gård ute på landet - en såkalt "CL-site". Dette er en stellplass med max 5 plasser hvor du får vann og strøm. 

På denne plassen fikk vi en ekstra-bonus på kveldsturen - turens første levende kanin på andre siden av gjerdet ! Trodde det hadde rablet for bikkjedyrene - de må ha hatt 350 i puls. Kommentarer