26 mai - Vi reiser til Rutland

Idyllisk og fint her i Houghton men nå ruller vi videre. 
En ting med små Miss Marple landsbyer er mangel på butikker hvor du kan bunkre opp litt, så i dag var vi helt moden for å fylle handlekurven, til og med sluppet opp for hundekjeks ! Krise ! 
Det har vært mye kaldt vær til tider og Ray har klart å glemme igjen fleecen hjemme så nå var han heldig og fant en fin jakke på "Mountain Warehouse" som var redusert fra 65 til 25 pund.. Så da kunne vi riktig slå oss løs på Tesco med lammekoteletter og vin m.m. 
Vi har egentlig bare 45 minutter å kjøre i dag, men klarer å kjøre feil, og det tar oss en halv time å finne veien vi skulle tatt. Vi er nå kommet til det minste grevskapet i England som heter Rutland og med den ekstra rundturen finner vi ut at vi omtrent har sett det meste av grevskapet. 
På campingplassen vaier det en norsk vimpel fra en av bobilene - det er sjeldent syn her ! Det var et anglofilt ektepar fra nord-Norge som surrer rundt her i 2-3 måneder hvert år. 
På kveldsturen kom vi over dette lille lotto-huset til salgs med egen bekk og bro. Ellers var det 3 puber og en liten butikk/postkontor. Og været ? Vel, Ray var glad for sin nye fleece. Hvor er sommeren ? 


Kommentarer