15 mai - Vi ankommer Calais

Første post på programmet i dag var å finne en veterinær. Vi kom i snakk med svigermoren til eieren av plassen her (som tidligere hadde hatt terrier) og nå hadde en ubestemmelig fuglehund og hun forklarte og tegnet opp veien til nærmeste veterinær. Vi rotet en del før vi fant frem, men når vi først var der var det veldig praktisk - stor parkeringsplass og et stort supermarked på samme sted. 

Veterinærklinikken var veldig ny og moderne og så ut som de hadde brukt interiørarkitekt til innredningen så vi var litt klam i hendene da vi ventet på regningen - og fikk omtrent sjokk - 9 euro !!! For begge hundene tilsammen. Hjemme betaler vi mer enn det for bare tablettene. 

Så da var alle stempel på plass i hundepassene og vi dro lystelig avgårde mot Calais.

Flott kjøretur på fine nederlanske motorveier - til og med vindmøller kunne vi se. I Belgia var veistandarden dårligere, det har den vært lenge, trøsten i dag var at vi kom gjennom flaskehalsen Antwerpen utenom rushtrafikken så alt i alt var vi bare på veien en 4-5 timer i dag og kommer til Calais i femtiden. 

Tar jentene med ut på den lange piren i havnen hvor vi kan kjenne sjøluften og se fergene komme og gå. Overnatter på stellplassen på stranden til behagelige 7 euro - uten strøm. Med så behagelig overnattingspris går vi ut og spiser en bedre 3 retters middag med rosevin og kaffe og vandrer lykkelig tilbake til bobilen. 
Ingen bobilmiddag i kveld nei ! 

Kommentarer